Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärleks poesi

Dina kinder är mjuka som geléhallon.

Din tunga är saftig och sträv.

Ditt hjärta dunkar rytmiskt som en vodoo-trumma

under min skakiga hand.

Tillsammans är vi starkare än både kärleken och hatet.

Ingen kan komma oss nära.

Låt oss möta gryningen tillsammans.

För i solljuset brinner vi upp.




Fri vers (Fri form) av Erajka
Läst 268 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-12-17 18:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Erajka
Erajka