Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som Karin Boye

Ut i skogen vi gick
Kölden slog hårt mot kropp och blick
Satte oss vid en enslig sten
Här hade i utsikt utöver skog och mark
Stenen gav oss bra stöd och var fin och len
Upp med flaskan vatten, pillerburken och
så sväljer vi alltihop och väntar när dagen går mot natten
Kylan börjar krypa sig under skinnet, det blir varmt men ändå inte.
Sträcker ut mina ben och lutar mig bak, med din hand i min
Nu sover vi sade du och jag nickade, min hand i din.

Tillsammans slöt vi ögonen och lät kylan och pillren ta våra liv.




Fri vers av Erajka
Läst 420 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-03-03 18:01



Bookmark and Share


  Stay Golden
Livet skall levas, tillsammans.
2018-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Erajka
Erajka