Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bränt

Jag önskar, att så bara för en dag skulle någon gå i mina skor.

Känna min smärta.

Känna doften av bränt kött. 

Mina fötter står i brand

varje dag

varje minut. 

När är det min tur att känna?




Fri vers av Erajka
Läst 275 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-22 19:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Erajka
Erajka