Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Helt utan hundar

jag står still här
med ryggen mot
och ögonen fria
rör dem i sidled,
uppåt och neråt

runt mig

ser jag det vita landet
stilla, helt utan hundar

cyklarna fastfrusna
i den djupa snön

liksom mina vingar
är ett vacuum av is




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-17 22:16



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Vilken skön mening - 'helt utan hundar' - jag gillar ju det lakoniska -
2010-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP