Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek är inget att ha

Skulle det vara så svårt att svara på
Jag anar en viss stolthet i din röst
du trodde nog inte du ställde till det så
när du lämnade tryggheten vid mitt bröst

Vi bestämde ju aldrig nåt
Det var skönt och det var bra
Att bara leva på det som är gott
Men i längden är det inget att ha

Inget svar på mina varför
ingen kärlek i din blick
Du var aldrig särskilt talför
Men det blev du när du gick

Du blir väl inte ledsen nu
jag trodde vi var klara?
Det kunde aldrig bli jag och du
det måste jag väl inte förklara?

Jag skakar på mitt huvud och ler
Låtsas som om allt är bra
Mörkret faller, solen går ner
Kärlek är inget att ha






Fri vers av Linda86
Läst 442 gånger
Publicerad 2005-12-05 16:33



Bookmark and Share


  Jessi
Stark, stark! Tyvärr har jag oxå varit där, i den här situationen, och jag tycker inte heller att kärlek är ngt att ha. Men det ska ju inte vara så, ellerhur??
2005-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Linda86
Linda86