Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En natt

Lyssna till min andedräkt
smeker dina nackhår
vandrar längs din ryggrad

Smaka mina tårar
rinner ner mot läppar
som inte säger nej

Du vill så gärna
du gör så mycket
jag ler och blir förlorad

I dig
hos dig
med dig

Kom tillbaka till mig igen
när solen har gått ner
och lämnat blodiga spår på himlen




Fri vers av Linda86
Läst 480 gånger
Publicerad 2005-02-11 08:34



Bookmark and Share


    bestående
väldigt vacker. tyckte speciellt om ; smaka mina tårar, rinner ner mot läpp, som itne säger nej.
2005-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Linda86
Linda86