Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ändå ett ljus

Jag har länge undrat
Hur det kommer sig att jag förlåter
Men jag har väl min vilja
Att alltid va på väg nånstans




Fri vers av R Michael H
Läst 229 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-12-18 19:55



Bookmark and Share


  En strimma av guld
Att förlåta är att säga ja till sig själv och inte fastna i bitterhet. Det är ett ord som många gånger är svårt att säga men när man väl lärt sig det så är det befriande.

Bra skrivet!
2010-12-27
  > Nästa text
< Föregående

R Michael H
R Michael H