Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag blev vacker

Där och då i ditt sällskap
blev jag plötsligt vacker

Mitt hjärta blev ditt och
jag började älska dig

Dina ord gömde jag i en
ask för att aldrig glömma

Har aldrig känt mig så hel
eller älskad som med dig

Sen tog syret slut, kändes
som om något i mig dog




Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-12-19 18:21



Bookmark and Share


  Anna*
Strålande beskrivning av hur det kan vara. Been there, done that, bought the t-shirt. Applåderar
2010-12-21

    Max Poisé
Jag blev vacker! En lysande titel som Max gillar till Max. En snygg text som löper fint och med ett tempo som är mjukt!
2010-12-19

  Niclas Petersson VIP
Texten gör sig bättre utan det sista stycket.
Gillar.
2010-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP