Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögonen bortom spegeln

Ljuset visar sig

I ögonen bortom spegeln

Obetingad kärlek och sinnesfrid

Fyller min varelse när ytan löses upp



Vad liten och stor jag är

Jag skrattar åt litenheten

Paradis och helvete, samma plats

Genom spegeln, bortom spegeln




Fri vers av filke
Läst 213 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-20 14:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

filke
filke