Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att jaga ut farorna

Kylan tränger in nu
smyger längs med golvets
tiljor utan att synas


raggsockar och koftor
yllefiltar och värmande
drycker sprider dofter

vi sjunger våra sånger
för att jaga ut farorna

ropande efter heligheten
i vargarnas tider

medans TV.n spelar filmer
om världens undergång




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-12-20 21:20



Bookmark and Share


  Peter Olausson VIP
tycker om, känner igen!
2010-12-22

  Catharina Edin VIP
Nästan som en sångtext - typ den där med Monika Törnell om det stora vemodet - vackert på sitt sätt, men oroväckande.
2010-12-21

    ej medlem längre
Mycket bra dikt. Suverän helt enkelt. Jag finner en mörk, dov humor i grundtonen. Här har du en rungande applåd.
2010-12-21

  stenen/ Yv Ericsson
fick en oroskänsla i magen. bra min vän. oro är bra att ha.
2010-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP