Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt för dig

Du säger att jag är vacker,
Underbar och fantastisk.
Självklart tror jag dig
Varför skulle jag inte göra det?
Du är ju min älskade
Sanningen är du

Silkesbanden du spinner
Runt mina vrister
är lätta och tunna
som en smekning
Skär de någon gång in
är det mitt eget fel
att jag gått för långt

Så svårt att vara till lags
Att vara den du vill
Din vrede är rättmätig
Hur kan jag vara så dum?
När slagen kommer
är jag tacksam
att du rör mig

Du säger att jag är hopplös,
eländigt ful och äcklig
Självklart tror jag dig
Varför skulle jag inte göra det?
Du är ju min älskade
Sanningen är du




Fri vers av Pia S
Läst 304 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-21 15:43



Bookmark and Share


    Risto
underbar du skriver om kärlek. min fru var otrogen å förstörde allt som var fint. jag kommer nog aldrig att våga kärlek igen
2011-07-06

  cilax VIP
Tungt
fint
2011-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Pia S
Pia S