Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som ett litet barn på julafton.

Minusgrader,
tända ljus.
Snön den yr utanför vårt fönster.
Jag har vant mig vid att ha dig vid min sida.
Känner mig trygg här i din famn.

Det börjar bli svårt
att måla upp en bild av ett liv utan dig.
Min etta är liten,
min inte trång nog att fylla ensam.
Jag är redo att dela mitt liv.

Du är min vardag.
Vaknar tätt intill mig var morgon,
så som du somnar var kväll.
Ändå fylls jag av lycka
när du omfamnar mig.

Hur skulle jag kunna låta bli att le?
Du är så vacker.
Så fin att jag inte kan,
inte vill sluta se.
Jag älskar dig.

Varje dag känner jag mig som
ett litet barn på julafton.
Upprymd av förväntan,
av glädje.
Full av kärlek till dig.




Fri vers (Fri form) av B-Nita
Läst 545 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-12-21 15:49



Bookmark and Share


  F.
Mycket befogade applåder!
2011-02-06

  M.A.J.R
Wow vilken jul text :) Den här är värd 10 applåder.
2010-12-23
  > Nästa text
< Föregående

B-Nita
B-Nita