Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bores terzin

Så vackert ligger vinterlandet nu,
det gnistrar, glimmar, dagen lyser blå.
Decembernatten bjuder frostigt "Hu!"

Så röd blir kind och frusen liten tå, 
i månaden av sällan skådat slag.
December är dess namn, i den vi stå...

och känner längtan efter vårlig dag,
som värmer oss, ja, så behagligt gott.
Men fram till dess vi finns i brasans lag

ty Bore fallit på vår lilla lott.




Bunden vers av Lena K Nilsson VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-12-21 19:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En mycket fin terzin. Jag håller på och övar!



/Ann
2010-12-27

  Gunnel Eriksson VIP
Fin terzin om köldens december!
Du är skicklig på dessa bundna
versmått.
2010-12-22

  thyra
Mycket fin terzin! Lär mig lite av dig här. Tack!
2010-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Lena K Nilsson
Lena K Nilsson VIP