Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I samma stund som jag somnat


åter natt.
dagen ligger nära
är obekväm
ligger i vakendröm

långsamt
tik tack, livet går
för varmt, för kallt

slå hål på tiden!
bryt månspelet
som stör.


åter morgon.
klättrar tätt intill
rosig gryning
steg för steg

långsamt
tänjs ljus, söker nu
de tunga ögonlock

så sträck på dig!
vakna då
dagen ber.




Fri vers av Rosen VIP
Läst 282 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-01-05 20:37



Bookmark and Share


  Anna*
Mycket vackert och levande beskrivet. Precis där har jag ofta varit och du förmedlar känslan klockrent!
2011-01-13

  beli
Vilken fantastisk författare du är !!!
2011-01-11

  La Magnólia VIP
Mycket vacker .. en alldeles speciell känsla ..!
2011-01-08

  anits VIP
Vackert och mycket berörande
2011-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP