Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt om en tjej jag träffade.


Möte

Kvinnan bekände färg, hon älskade regn. Regnpundare.
Mannen bekände färg likaså, avsaknaden av den.




Fri vers av PAwords
Läst 260 gånger
Publicerad 2010-12-22 01:28



Bookmark and Share


  Maximillixen
Den var bra :>
2010-12-22
  > Nästa text
< Föregående

PAwords