Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan titel

Vita papper stirrar på mig förväntansfullt.
Lämnar rum för en sekund, min och pennans enda stund.
Dåligt väder, gråa städer.
Längesen vi sågs, har saknat dig. Har du saknat mig?
Ett hål i själen men, inget en tandläkare kan laga, nej.

Mitt hjärta är 200 grader
Vaken om natten och sover på dagen, dånet från staden känns i såret i magen.

Jag är taket Karlsson flyger på.
Jag är sagan barnen tvivlar på.
Blir du tagen när jag skriver så?
Jag är dagen vi får lida på.




Fri vers av PAwords
Läst 428 gånger
Publicerad 2011-04-29 00:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PAwords