Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förtrollar mig

Har en snäcka i min säng, en fågel i min hand.
Hennes sång så tyst, bara jag kan höra.
Viskar hemligheter på fiol, kysser färger på min hals.
Kvittrar kärleksbrev i toner, till mig i mitt öra.




Fri vers (Fri form) av PAwords
Läst 150 gånger
Publicerad 2013-06-19 15:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PAwords