Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

M

Vi har glömt det för längesedan.
På botten av brunnen.
Blickandes mot skyn med tårar i ögonen.
För varje simtag kommer vi längre och längre... stilla.
Månen berättar hemligheter för oss men, vi svarar bara med fler simtag.
Stilla.




Fri vers av PAwords
Läst 262 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-10 01:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PAwords