Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dikt

Vattendroppar i spiral. Träffar dig rakt genom bröstet med tydliga avsikter. Sjukhusdoft. Ljudet av en barncykel. Kallsupar. Drinkar i ditt ansikte. Dimensioner i din dimension. Tvåuddat hjärta i sirap. Kaosladdat lugn.




Fri vers av PAwords
Läst 238 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-12-22 01:29



Bookmark and Share


  Maximillixen
Koncentrat av händelseförlopp som är glest nog att jag själv får fylla i. De tycker jag är bra.
2010-12-22
  > Nästa text
< Föregående

PAwords