Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärleksdikt till en ängel


Dikten till en ängel

Det finns inga ord att säga till dig Ida
Det känns som om alla bara blir fel.

Lyssna och tro på mina ord.
Det är du som gör mig hel.

Den 2 Oktober 2010.
Dagen, då det blev du och jag

Jag blev lycklig redan då,
och jag är det än idag.

Vi har pratat om nästan allt.
Jag har inget att dölja, för dig.

Du kom som en fin ängel.
Den bästa som kommit till mig

Jag blev plötsligt kär i ängeln
Och kärlek börjar alltid, med bråk och tjiv

Jag fick börja kämpa
För att inte gå miste, om ängelns dyrbara liv.

Tillsammans kämpar vi oss nu igenom
Vi förlåter och förlåter

Men vad ängeln inte vet,
är att pojken ensamt gråter

Han skämms över sig själv
och över hur dåligt han framstått

Han är så rädd för att förlora sin ängel
Efter allt de har genomgått.

Hon är bokstavligen ren skönhet
För honom betyder hon, så otroligt mycket

Han visar sin kärlek vid jul.
Genom detta betydande smycket




Fri vers av Galopp
Läst 250 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-12-22 03:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Galopp
Galopp