Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konstig kärlek

När jag reser mig upp
Finns jag inte

När jag lägger mig tätt intill dig
Är tv:n intressantare

När jag kysser dig
Glömmer du att kyssa tillbaka

När du sedan påstår att du älskar mig
Vet jag inte vad jag ska svara




Fri vers av Galopp
Läst 252 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-02-01 00:32



Bookmark and Share


  Niara
känns igen, hur det kan vara dagar när man mest bara trampar vatten och inte vet vad man gör där egentligen..
2011-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Galopp
Galopp