Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

allt jag önskade mig i jul




allt jag önskade

förtvivlad hoppas jag du ska vända dig om

allt jag önskar mig är ett leende

som avsked


du säger inget när du går

det enda som egentligen hörs är

dörren som slår igen

den där dörren med spegelglas

som plågar en man med döda ögon

du går vidare


"god jul och gott nytt år"

viskar jag tyst

du hör inte


du har gått vidare

-

 




Fri vers av SoSk
Läst 174 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-22 09:18



Bookmark and Share


  malin...
Den gör ont att läsa med ett fint flyt och stark tydlighet. Ouch.
2010-12-22
  > Nästa text
< Föregående

SoSk