Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inom ramen för min skönhet satt en lakritstomte

Inom ramen för min skönhet satt en lakritstomte
rökande sin pipa uppifrån en murslev,

då underbara blommor rosade
såg alla mörka tankar tända granen hel,

vi lovade en dröm sann
svor och skrek om jul och följden av ett korsat hav i egna universum,

du kokte denna afton
fann svaret givande

då jag sköt värmen i mitt hjärta

vi lever stilla hav förenad




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 161 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-12-23 20:19



Bookmark and Share


  poetryGirl
söt
godjul peter
2010-12-24
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth