Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ur orden framsteg

ur orden framsteg en människa

jag kunde räcka ut min hand
och nå hennes nästipp

betraktade hon mina tankar
när jag ropade, svarade hon
som om inget annat kunde varit

jag - kände ingen rädsla




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 141 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-23 23:24



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Det är kryptiskt, men jag gillar det!
2010-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP