Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

allt jag kan ge...

 

Allt jag kan ge
är trasigt och dant
förtjänar ej din den där glöden


Vill inte se
så vandrar självmant
från gnistan och skyndar mot döden


Vad var det för råd
för gott eller ont
som finge två världar att mötas


Jag slutligen be
ett ord simultant
som vittnar om vidöppna öden 

 

 

kom...







Fri vers av Ki
Läst 294 gånger
Publicerad 2005-12-06 10:00



Bookmark and Share


  rebecca d VIP
vilken underbar form på denna dikt med rim, innehåll och vackert upplägg. Kärlek kan ju aldrig förtjänas, alltid en gåva..det kandke diktjaget förstått när hon ber: kom fastän hon först vandrat bort??
2005-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Ki
Ki