Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jagade ett sekel

Jagande genom sekler,
förnimmer jag din kärlek,

drar sig undan mina kyssar,
stretar emot sanningen du sade mig,

lurar dina demoner i listiga fällor,
fäller jättarna med ett fruktans andetag,

letar efter min strupe,
kyssen kommer varsamt,e

n längtan bortom hoppet vi besitter

i trasor av igår




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 166 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-12-25 20:50



Bookmark and Share


  Anna Nickolausson
mycket tanke i orden
2010-12-25

    Ken Cassel
fäller jättarna med ett fruktans andetag
Peter, men menar du inte ett fruktansvärt andetag
då du bara har glömt att borsta tänerna dina, efter den stora festen igår
:)

I vilket fall som helst så får du mina varma applåder som du som oftast alltid är värd

Mvh

Ken
2010-12-25
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth