Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

>> Krigszon <<


> under isen <

> andningsstopp <

> mitt huvud skriker <

> jävla påhopp <




Fri vers av ~mE~
Läst 497 gånger
Publicerad 2005-12-06 10:56



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
mm gillar en kort liten rackare
men naggande god och blixtrande
2005-12-06

  Propella
Jupp! Starka känslor ska släppas fram.
Välbeskrivet!
2005-12-06
  > Nästa text
< Föregående

~mE~
~mE~

Mina favoriter
Jag andas din närhet