Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag andas din närhet


Låt mig få dricka ditt liv ur din mun
känna mig fyllas av glädje och sukt
Låt mig få smeka ditt sköte till vällust
beröra ditt innersta kvinnliga rum

Låt mig få komma till dig med min lystnad
omfamnas sakta av din mjuka barm
Låt mig få beröra dina skälvande läppar
kyssa dem sakta, fylla din kropp

Låt mig få vagga dig mjukt bort i drömmen
hålla dig nära, tätt i min famn
Låt mig få vidröra dig när du sover
beskåda den ande som vakar din sömn




Fri vers av Daniel_78 VIP
Läst 1365 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2005-10-20 13:10



Bookmark and Share


    ellva
Mycket känslosamt och fint!
2007-05-28

  Bodil Sandberg
Mmmmmmmums vilken liten läckerbit du skrivit här...
2006-03-18

  Laijza
Slår mig tillro i klanen "vi gillar dig också" KK, kramar jättehårt..
2006-01-14

  Smultris
Japp Daniel... du har så rätt...*Ler*
Detta är definitivt smultris stil...

Härlig lusta du har beskrivit ;-)
2005-10-21

  Anna H
Vilken härlig närhet. En sån närhet vill jag ha... Jättefint skrivet. Vet inte vad mer jag ska skriva, känner mig lite mållös :)
2005-10-20

  ~mE~
du får det att låta oerhört vackert. du skriver väldigt fint.
2005-10-20

  swimsus@gmail.com
Håller med alla nedstående skribenter..otroligt vackert språk rakt igenom..skrivit detta förut? Favvo repris? ( Tänker på den lilla rubriken) Hursom..Du modellerar med ord på ett strålande proffsigt sätt..
*Sånt här blir man glad av* Kärlek personifierad. Borde stå i ordlexikonet! Och denna dikt efter!
2005-10-20

  Propella
Ja jisses.... Vad säger man om det här?
Hela texten andas ödmjukhet och åtrå - men den respekterande åtrån, inte den sönderslitande och yra. Du skriver fantastiskt vackert.
2005-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP