Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är en pessimistisk realist



>Kära vännen, se till konsekvenser
>Handlingar ger handlingar
>I realismens tid
>Jag reagerar, inget är konsekvent
>Agerande ger reaktion
>Det borde du inse

>Realistiskt sett är rätt
>Sluta drömma dig bort
>Fantasins värld är mätt
>Det borde du förstått
>Ett enkelt tänkande
>En enkel person
>Undviker komplikationer
>I allt för vänlig ton
>Se till det som är
>Ej till det som var
>Du kommer mycket längre
>Slipper ta till försvar

>>Realistiskt sätt är rätt
>>I optimism vi världen klätt






Fri vers av ~mE~
Läst 529 gånger
Publicerad 2005-12-06 09:51



Bookmark and Share


  Lotus
den här tyckte jag verkligen om:D
jätte bra skrivet
2007-05-28

  josefina
Vackert! Synd att bara jag sjalv ar en obotlig romantisk idealist...
2005-12-09

  Propella
Oj vad snyggt!

Här har du både lyckats rimma och få fram ett budskap. Jag är imponerad!
2005-12-06
  > Nästa text
< Föregående

~mE~
~mE~

Mina favoriter
Jag andas din närhet