Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när tiden rullar på allt fortare(som i ett ekorrhjul)var rädd om liv och själ




utåt(reflektion inför nytt år)

se inåt
får själen att drömma

en dröm
ger tanken vingar


att se utåt
vaken i en levande verklighet


vårda livet
och själen


den är ljus




Fri vers (Fri form) av prinscess VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2010-12-26 12:10



Bookmark and Share


  Janne
Mycket bra
skrivit
jag stannar upp
vid extra om att
vårda livet och
själen


Mvh


Själens krigare
2010-12-28

  Piraya
sanna ord, väl formulerat.
2010-12-26

  Niclas Petersson VIP
En fin och vacker tanke.
Gillar.
2010-12-26

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Ja att leva i nuet
är inte alltid lätt
men ofta nödvändigt
Fint
2010-12-26

  Maiah VIP
fint och hoppfullt diktat...och så sant...
vacker illustration
2010-12-26
  > Nästa text
< Föregående

prinscess
prinscess VIP