Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sömn

Hon sov
skönhetens sömn,

yxan höjdes
och krossade allt hon någonsin kommit att äga,

han log förbryllat




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 171 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-12-26 23:13



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Ruskigt men bra och mycket att läsa in i så få rader
2010-12-27
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth