Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänder blad i tidens bok

Bestrida
livsessens,

nätter
vänder blad i tidens bok,

känns för jävligt nu
brustet,

bränt
skuret,

slaktat
mitt hjärta,

krossat i smutsen
alla satans käslor,

hela universum stormar
bortom havet,

du skriker tyst




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 340 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2010-12-27 00:31



Bookmark and Share


  UllaBritta
Dina starka ord berörde mig i detta läget som jag befinner mig just nu. Tack, bra skrivet.
2010-12-30

  anits VIP
Mycket starkt och berörande
2010-12-27

  ramsesII
Texten skriker...berörande.../M
2010-12-27

    Herr Ångest
Wow, starkt!

Den här berör verkligen i sin fåordighet men ändå med sin exakthet i de små orden, det korthuggna förstärker känslan än mer. Bra!
2010-12-27

  LenaJohansson VIP
mkt bra
2010-12-27

  mare VIP
Bra beskrivet..
2010-12-27

  Sonja Sidorow Lapington
starka känslostormar som ekar
2010-12-27
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth