Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet i kort

Sitter här o tänker på livet

livet som det är eller

eller som det kunde sett ut men

men inget är som jag trodde

trodde när jag var liten

liten känner jag mej just nu

nu när livet är som det ser ut

ut i regnet, för där ute regnar det

det är så tråkigt och kallt

kallt som i mitt hjärta

hjärtat som borde vara varmt

varmt av din kärlek

kärleken som skulle vara så härlig








Övriga genrer av Cina
Läst 379 gånger
Publicerad 2005-12-06 15:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cina
Cina