Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon

Henne jag inte träffat
På en dag dividerat med trehundrasextiofem
Jag gick till klassåterträff
För att åter med henne bli vän
Det tog knappt 10 minuter
Och hon gjorde mitt hjärta till sitt hem
Igen.




Fri vers av Ann-omym
Läst 252 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-12-28 02:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ann-omym