Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sorg som ingen annan-

Denna text ägnas Extraordinaryme
Ty hon vart med om en tragedi
En sådan vi aldrig kan sätta oss i
Hon blev av med sin mor
Den sorgen är stor
Vi kommer aldrig kunna gå i hennes skor
Jag beklagar sorgen
försök att minimera smärtan i bröstkorgen
Skuldkänslor slängs i papperskorgen
Jag vet att min text inte är någon större tröst
Men jag ville att du ska höra min röst
Och jag önskar dig, en fin höst




Fri vers av Ann-omym
Läst 184 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-03 21:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ann-omym