Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Full men inte berusad

Jag ligger här, full med känslor
Känslor av olika karaktär
Vi har kärleken när jag ser dig
Vi har avskyn när jag ser dig med någon annan
Vi har ledsamheten när jag gjort dig illa

Värst av allt detta det är ingen känsla.
Det är sinnet som ger upp när vi är förälskade
Synen, man ser inte vem man är förälskad i.
Man ser bara den man vill vara förälskad i

Och detta fenomen framkallar den värsta av alla känslor
Vreden.
För att jag kännt kärlek, avsky och ledsamhet för dig
Känner jag nu vrede
Jag är en bitter gammal man




Fri vers av Ann-omym
Läst 218 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-28 02:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ann-omym