Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Under konstruktion


Civilisationens släktingar så som barn

Du måste se tillbaka på historiens blodiga civilisation
Krig vi vunnit och förlorat

Du må se tillbaka på historiens utvecklande civilisation
Upptäckter vi funnit och förlorat

Vi må se tillbaka om vad som är rätt och fel
För det är nu vi skriver historia och står till svars för vad vi gör och gjort



Men vi ska alla dö

Så att nästkommande människor
Kan göra om samma misstag
Och bygga en ny...




Fri vers av Christopher Constantinos Bernardi
Läst 219 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-12-28 14:39



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Var och en av oss ska inför Gud stå till svars för våra missgärningar.
2010-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Christopher Constantinos Bernardi
Christopher Constantinos Bernardi