Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En underbar stund

Står alldeles ensam i
snön, isen ligger ett
par meter framför mig

Vill så gärna gå ut, tar
ett steg sedan ett till
minns en mardröm

Som handlade om att
jag hamnade under
isen när jag var liten

Såg min pappa genom
isen men han kunde
inte hjälpa mig upp

Går ut på isen, det är
alldeles tyst omkring
mig, fortsätter att gå

Solen bryter igenom
en liten stund och
det är så härligt tyst

Trots min mardröm
gillar jag att gå på
den tjocka isen

Men saknar vattnets
klunkande ljud, saknar
mina strandstunder

Min mest underbara
stund på hela dagen
och jag bara ler




Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 141 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-28 20:34



Bookmark and Share


  aol
en fin skrift av livet,
2010-12-28

  Nikolai Jungsin VIP
Så levande beskrivet
2010-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP