Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
stark känsla.


förlorad.


jag mår illa, vill spy
och dränkas i min egna magsaft.

jag är ledsen, vill gråta
och dränkas i mitt egna tårflöde.

jag har ångest, vill skära stora sår
över mina handleder
och dränkas i mitt egna blod.

jag vill dö, låta alla världens
människor över jorden slita hela mej
i stycken och avlida - i deras armar
- i deras makt.




Fri vers av Mirjam.
Läst 270 gånger
Publicerad 2005-12-06 17:51



Bookmark and Share


    Kräftan
HUJ! Vilken oerhört jobbig text. Innehåller mycket smärta och ångest, den går nästan att ta på......JÄVLIGT (ursäkta språket...) bra beskrivet hur det känns när man mår som sämst.

Kämpa tjejen. Det blir bättre:)
2005-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Mirjam.