Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livet.


Min värld, den försvinner.

Vänder bort blicken,
ser endast svart i min himmel.
Benen viks och jag faller på knä.
Blickar bakåt, ser hur min värld krymper.
Knäna får djupa sår av sprickorna som
bildas i min mark under mej.
Kniper ögonen hårt, undrar om jag drömmer.
Kisar försiktigt och ser ingenting,
bara en tomhet som förvandlat min värld
till en mörk och dyster natt.




Fri vers av Mirjam.
Läst 311 gånger
Publicerad 2006-01-16 16:57



Bookmark and Share


    *~ EYES ~*
Du skriver bra och övertygande om ensamhet och mörker.
2007-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Mirjam.