Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
känsla.


finnas.


låt mej bara vara
låt mej leva här
där jag är trygg.

låt mej bara vara
låt mej stanna här
i min fantasi
i min värld.

sluta fråga
jag mår inte bra
du vet
jag vet.

låt mej inte hoppas
låt mej inte tro
ge mej inga fler löften
låt mej bara va.

nej, jag vill inte kramas
jag vill vara i fred
låt mej vara ensam
en stund.

kalla mej inte älskling
kalla mej inte hora
låt mej bara vara
låt mej vara jag,
utan nåt namn.

sluta såra mej
sluta gör mej illa
behandla mej väl
men döp mej inte,
släpp mej inte,
håll inte fast mej.

låt dina händer vila
runt mej
men bara lätt, försiktigt,
tryck inte.

jag har känslor
mitt hjärta slår
för dej i dag
för mej själv
i morgon
någon annan dag.

gråt inte för mej
jag är här
finns här
en stund.

ja, jag andas
mitt bröst rör sig
låt mej fortsätta
leva
andas.

bara finns där
för mej
låt mej inte försvinna
håll mej kvar
men håll inte fast mej.

håll mej kvar
men håll inte fast mej.




Fri vers av Mirjam.
Läst 283 gånger
Publicerad 2005-12-06 17:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mirjam.