Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i tystnad(känn)

kärlek
sluter mig i din famn

sveper om
i vackert ögonblick

 

mellan tid och rum
smeker mitt inre

 

av varsamhet
lugnet andas frid

 

lutar mig
mot ditt bröst

 

hör din röst
ger dig mina ord av kärlek
lägger in dem i mjukaste bomull
för dig att hålla tättintill hjärtat

plocka fram dem i vackra ögonblick

känn hur de smeker dig till kärlek

 

sluter mina ögon
i stjärnfall av tystnad




Fri vers (Fri form) av prinscess VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-12-29 10:09



Bookmark and Share


  Piraya
underbart vackert.
2010-12-29

    Max Poisé
Det vackraste av prosa skönjar mina blickar!
2010-12-29

    Niklas H
stillsam och eftertänksam tavla du målar. bomullslent och en smula vemodigt, och mycket vackert
2010-12-29
  > Nästa text
< Föregående

prinscess
prinscess VIP