Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett år på Poeter =)

Det har snart gått ett år
sedan jag blev medlem

Inte kunde jag tro att
någon skulle läsa mina
dikter

Eller att det skulle resultera
i att jag fick vara med i en
bok

Tack alla som läser och för
alla fina vänner jag fått

Ser fram emot ett nytt år
av massa härlig läsning

GOTT NYTT ÅR =)))




Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-12-29 15:25



Bookmark and Share


  aol
det är ditt fina värde vännen
2011-01-08

    Max Poisé
Det är du värd...

Kramar av massor ett ett Gott Nytt år min kära poesivän!
2010-12-29

  Lars E Jönsson
Tack själv du trevliga människa. Gott Nytt Poesiår
2010-12-29

  Larz Gustafsson VIP
Tack själv och tack detsamma, Emme.
2010-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP