Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Elvi var den vackraste flikan och de flesta av oss kände sig chanslösa, men var förälskade i henne. Så småningon gifte sig alla i gänget, men hon blev över. Ett år senare när jag redan var gift träffade jag henne i stan och jag förstod att visst hade jag


Räds ej morgondagen 930430

Räds ej morgondagen vad det nu än bär.
Se blommorna i hagen, så vackra de är.
Lyft ansiktet mot himlen, den är klar och blå.
Räds ej morgondagen, den kommer ändå.

Räds ej morgondagen, du min kära vän.
Vad väntar oss i morgon, det vet vi inte än.
Årstiderna växlar och lyckan lika så.
Räds ej morgondagen, den kommer ändå.

När det är som mörkast, finns åndå ett hopp.
När vi går från dalen, då går vi mot en topp.
Tiden som passerar det grubblar vi ej på.
Räds ej morgondagen, den kommer ändå.

Lajos Tóth




Fri vers av Lajos Toth
Läst 300 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-30 10:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lajos Toth