Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Står det skrivet i pannan?

Har börjat undra om det står
"jag ger men vill inte ha något
tillbaka" i pannan på mig

Hur länge ska man behöva ge,
finnas till hands, fixa med allt
utan att få något tillbaka

Jag ger och försöker men nu
sätter jag mig här och väntar
tills jag börjar få igen...




Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-12-30 19:11



Bookmark and Share


  Lars E Jönsson
Sitt kvar
2010-12-30

    Max Poisé
Där kom den!

Bravo!
2010-12-30

    Mymlan.
Helt rätt. En människa kan inte ge i all oändlighet, för vad finns det då kvar att ge tillslut? Bra skrivet!
2010-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP