Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tvärsemot

Kantad av Tvärsemot
ringlar de missunsamma
stigarna genom oigenomträngliga
snår över de illistiga bergspassen

vatten forsar kallt

i nattens ingenting
hörs endast en joddlare

dessa stigar som
trasslar in vandraren
i sin giftiga bitterhet

tvärvänd om du vill uppåt
om du siktar mot stjärnorna

dessa stigar är undergång




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-03 21:23



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Å vad jag undrar över dessa stigar - jag vill välja stjärnorna!
2011-01-03

  stenen/ Yv Ericsson
fyfan vad jag skulle vilja kunna skriva såhär bra!
2011-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP