Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-


Förgänglighet




så långsamt, precis levande andetag
sveper över tunna hjärtslag, en
fjärran blick mot

evigheten,

avtecknar sig där
ingen satt sin fot, känner
lågan brinna
ut,

luften slocknar och
värmen tätnar av en
omfamning utan

slut,




Fri vers (Fri form) av Marmota
Läst 231 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-12-31 19:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marmota
Marmota