Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

2011

Okändhetens stig;
nyfött år nu gett sig ut

- förväntansskor på

 




Bunden vers (Haiku) av Lena K Nilsson VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-01-01 17:01



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Ja det är bra skor att gå in ett nytt år i!

Önskar dig allt gott för det nya året!
Tack för alla läsupplevelser du bjudit på under 2010.
2011-01-02

    ej medlem längre
En mycket bra inledningshaiku av år 2011. Jag tycker om förväntansskor!


/Ann
2011-01-01

  Teresia Ridell
Fåordig o vältalande ! Ger en härlig känsla av hopp. Gillas mycket !!
2011-01-01

  Gunnel Eriksson VIP
"Förväntansskor" är ett bra ord
aldrig tidigare skådat.
2011-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Lena K Nilsson
Lena K Nilsson VIP