Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagen detta år



Det där tunga har jag inte denna dag

Vakna som vanligt och ramlade inte ur sängen

Alkoholen flödade inte igår som krutet i nyårsnatten

Lugnet bär mig hela vägen ingen slägga slår i bockjärnet

Inga bistra tankar inga löften ingen ågren

Ute är dis o dass med en gråkall vind men mild

Veden kunde ha sprakat

Men jag spar den till en annan dag




Fri vers av R Michael H
Läst 235 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-01 21:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

R Michael H
R Michael H