Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bilden är på mig ikväll i garaget


Ett löv i vinden fritt

Delad vandring
visor utav guld,

ett löv i vinden fritt
i jorden ligger våra drömmar,

ruttnar
vi är lik,

påtända som fan inatt
kör motorcyklar genom stadens tomma gator,

lyser frihet,
ännu vilade tiden,

finns du ännu,

en kyss förnimmer dina tårar




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 298 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-01-02 01:50



Bookmark and Share


  Anna Nickolausson
har en härlig helhet
2011-01-04

  LenaJohansson VIP
vacker dikt
2011-01-02

  Lotti
Mmm älskar titeln , drömmarna har jag aldrig haft så de må ligga långt ner i jorden och tårarna bränner på min kind.... men det bästa av allt jag förnimmer mitt hjärta.......det som jag trodde dött av livets obarmhärtighet... massa kram L
2011-01-02
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth